Trelleborgs hud & Hårklinik

Infuzion i Trelleborg

Nålfri filler - Skinbooster

Filler utan Nålar

Infuzion är en fantastisk behandling som med galvanisk ström slussar ner näring och fukt så djupt som 2-3mm ner i i dermis. Näringen består av 52 olika komponenter i en härlig vitamincoctail. Den så viktiga hyaluronsyran. Mineraler, vitaminer, aminosyrer och antioxidanter ger en fin lyster redan efter första behandlingen. 

Fina linjer fylls ut. Huden får en lämnare yta och hudtonen förbättras. Näringen påverkar skadad hud som ex eksem, Rosacea och mörka ringar under ögonen.

Boka tid

Hur fungerar infuzion?

Det finns otroligt mycket forskning om Jonfontes som man också kallar Den galvaniska strömmen då man använder olika laddning. Possitiv eller negativ beroende på Näringsserumets laddning som kan vara antingen possitiv eller negativ.  Från början var Infuzion utvecklad för att transportera medidin ner i huden.

Man brukar kalla Infuzion för fillern utan nålar eftersom den fyller ut tunnare rynkor och linjer. Antiageing när den är som bäst. Vi rekommenderar en kur på 3 gånger som görs med en veckas mellanrum. Sedan behöver du bara underhålla behandlingen ca var 6 månad eller oftare om du har problem med din hud.Hör gärna av dig till oss om du har fler frågor!

Behandlingstid

Behandlingen tar ca 60 minuter och rekommenderad kur för bästa resultat är tre behandlingar med en veckan mellanrum och sedan underhållande behandling ca en gång per halvår. Vi börjar med en mild syra rengöring och därefter en microdermabrasion. Detta rengör och förbereder huden för Näringsserumet som ska slussas ner. Behandlingen går att göra alla årstider och på alla hudtyper.

Områden som kan behandlas

  • Ansikte
  • Hals
  • Dekolletage
  • Händer

Har du en fråga?

Välkommen att skicka din frågor till oss

Vi återkommer så snabbt vi kan, om det gäller avbokningar eller om du behöver snabbare svar ring oss på 076-168 10 42